Elia Karmel-vuorella

10.3.2018

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Päivän ohjelma

klo 12:00–13:15 Vääristyneen vallan taustavoimat Raamatussa
klo 13:15–13:45 Tauko (Café Roma)
klo 13:45–15:00 Todellinen valta on aina ja vain Jumalalla
(klo 15 jälkeen rukousta tarpeen mukaan)

Vääristyneen vallan taustavoimat Raamatussa

Kansoilla on hallitsijat. Voisimme kansana ja kirkkoina herätä siitä, miten Jumala toimi omaisuuskansansa vääryyksien kanssa. Kysyä voi ja on tarpeen kysyä: ”Kuka todella hallitsee ja miten?” Jopa oman maammekin ”nykyinen kristillisyys” joutuu kyseenalaiseksi, kun Jumalan sana ei enää ohjaa kansaa ja johtajia. Julkisuus on hyvin ateistista jos johtajat tai ihmiset työpaikoillaan ja julkisuudessa mainitsevat Jumalan nimeä, se johtaa vastustukseen.

Kristilliset organisaatiot johtajineen taipuvat ja hiljentyvät mediapelkojensa kanssa.  Israelin hallitsija oli kuningas Ahab, mutta todellista valtaa käytti kuninkaan vaimo Iisebel. Iisebel oli mielistynyt kovin paljon epäjumalien palvontaan ja hän oli tapattanut Jumalan profeetat melkein kaikki. Väärä hallinto irrallaan oikeasta Jumalasta tuotti kansalle todellisen katastrofin. Jumala rankaisi väärästä hallinnosta Israelia monen vuoden kuivuudella. Taustavoimana Iisebel hallitsi kansaa ja johti kansan palvelemaan epäjumalana baalia. Baalin profeettoja oli paljon ja Jumalan profeetta Elia joutui pakenemaan henkensä edestä Iisebeliä.

Kansojen johtajat ovat vastuussa ennen kaikkea Jumalalle ja tietysti myös kansalle. Jos he toimivat Jumalan tahdon vastaisesti, ei Jumala voi siunata heitä johtajina, eikä voi siunata kansaakaan, kun johtajat palvelevat epäjumalia ja tekevät Jumalan tahdon vastaisia päätöksiä!

Todellinen valta on aina ja vain Jumalalla

Profeetta Elia oli Jumalan valitsema totuuden tuoja johtajien ja epäjumalaa palvelevan kansan valheiden keskelle. Epäjumalien profeetoille tuli loppu ja koko Israelin kansa palasi vääriltä teiltänsä seuraamaan ja tottelemaan Raamatun Jumalaa. Johtajien ja uskonnollisten johtajien valheiden piti paljastua ja Jumala palautti voimaan totuutensa. Johtajat vaihtuivat ja väärien profeettojen tilalle Jumala nosti profeettansa tuomaan takaisin Jumalan totuuden. Totuus teki kansan ja johtajat vapaiksi epäjumalien ja väärän johtajan, Iisebelin, valheista.

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 7.3.2018 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

Lue 1. Kuningasten kirjan 18. ja 19. luku.

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

 

Pin It on Pinterest

Share This