Elämä ylhäältä tulee Jumalan sanasta

-raamattukoulutus

12.8.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Päivän ohjelma

12:00–13:45 Jumalan sana on hyvä elämän perustus
13:45–14:30 Lounastauko omakustanteisesti
14:30–16:00 Jumalan sanan hyvät uutiset alkavaan opiskeluun
16:00–16:15 Kahvitauko omakustanteisesti
16:15–17:15 Sanalla avautuu yhteys Jeesukseen ja toisiimme
17:15–18:00 Akatemian rukousjakso (kaikille avoin)

Opetuksessa syvennymme sanankohtiin, jotka tukevat uskoa Jeesukseen. Etsimme kasvua armolahjojen käyttöön Pyhän Hengen vapaudessa Jumalan sanan perustuksen mukaisesti. Kaikki toiminta ja osallistuminen on vapaaehtoista niin kuin Henki johdattaa.

Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin. (Joh. 17:11.)

Jumalan sanan merkitys hyvinä uutisina on korostunut tänä huonojen uutisten aikana. Samoin on elämän perustuksen laita. Maailman viestimet ohjaavat ihmistä huolehtimaan pääsääntöisesti vain maallisista asioista, kun sitä vastoin Raamatusta saamme vahvan perustuksen ehjään jumalasuhteeseen, ja Raamatusta  saamme myös johdatuksen perille asti Jumalan tykö.

Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt. (Joh. 17:20–21.)

Nyt syksyllä keskitytään enemmän uskovien yhteyteen. Opiskelutilanteissa vietämme enemmän aikaa ylistäen, rukoillen ja ryhmissä toinen toisillemme jakaen.

Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä -minä heissä, ja sinä minussa- että he olisivat täydellisesti yhtä, niin että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lähettänyt ja rakastanut heitä, niinkuin sinä olet minua rakastanut. Isä, minä tahdon, että missä minä olen, siellä nekin, jotka sinä olet minulle antanut, olisivat minun kanssani, että he näkisivät minun kirkkauteni, jonka sinä olet minulle antanut, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman perustamista. (Joh. 17:2224.)

 

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 9.8.2017 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

Johanneksen evankeliumin 17. lukuun.

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö).

Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This