Armolahjat II

14.4.2018

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Päivän ohjelma

klo 12:00–13:15 Uudestisyntyminen
klo 13:15–13:45 Tauko (Café Roma)
klo 13:45–15:00 Pyhän Hengen elämä meissä
(klo 15 jälkeen rukousta tarpeen mukaan)

Jeesus antaa uuden elämän sisimpäämme, kun hän saa tulla luomaan meille uuden elämän.

Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 6:23.)

Nyt on tosi kyseessä, kun tässä Roomalaiskirjeen kohdassa on ilmoitettu, mikä on syntisten suurin lahja Jumalalta? Se on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa. Miten se voi ollenkaan toteutua syntiselle ihmiselle? Voidaanko ihmisen syntisyys käsitellä jotenkin oikein?

Roomalaiskirje kertoo sen:

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen! (Room. 3:2326.)

Siis syntinsä tunnustavalle ja niitä anteeksi Jumalalta pyytävälle on uskossa Jeesukseen, Jeesuksen ristinkuolemassa toteutettu anteeksiantamus ja armolahjana hänelle on iankaikkisen elämä.

Toinen avainasia:

Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä. (Room. 6:22.)

Pyhän Hengen tuottama elämän sisältö tuo hedelmänä monia eri mahdollisuuksia elää pyhää ja pyhitettyä elämää Jumalan tahtomalla tavalla!

Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa. (Hebr. 12:14.)

Jeesuksen tahtomaa elämää uskoville on toisten ihmisten palvelu Pyhän Hengen yliluonnollisilla lahjoilla, joita Jumala armossaan antaa seurakuntaansa.

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 11.4.2018 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

  • Uudestisyntyminen: Joh. 3:1–7; 1. Kor. 2:1–16
  • Pyhän Hengen läsnäolo: Room. 8:5–18; Gal. 5:16–26
  • Pyhän Hengen voitelu palvelua varten: 1. Kor. 14:27–33, 40; 2. Kor. 5:20–6:2
  • Paavalin ensimmäisen korinttolaiskirjeen luvut 12–14

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

 

Pin It on Pinterest

Share This