Kristuksessa asetettu taivaallisiin

-raamattukoulutus

17.12.2016

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Pyhä Henki on Kristus-elämän henki meissä! Kun Pyhä Henki voittaa meissä lihallista luontoamme, niin päivittäinen elämämme nousee lähelle Jumalaa. Pyhä Henki lähetettiin puolustajaksi meille, että taivaallinen todellisuus hallitsisi elämäämme. 2. Kor. 3:18 kuvaa selvästi miten Pyhä Henki muuttaa meitä: ”Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki.”

Jeesus toi taivasten valtakunnan toimivaksi maan päälle. Siksi Efesolaiskirje todistaa, että meidät on asetettu taivaallisiin Kristuksessa. Tavoitteenamme on elämä uskossa Pyhässä Hengessä täällä ja päämäränämme päästä uskossa valvovana Pyhän Hengen voimassa perille. Nyt jo olemme valmistautumassa yhdessä morsiusseurakuntana Kristuksen ja morsiamen hääjuhlaan!

Päivän ohjelma
12.00–13.30 Tavoitteena Pyhässä Hengessä vaeltaminen
13.30–14.10 Keittolounas tai salaatti Café Roma’ssa.
14.10–15.30 Taivaan kansalaisena maailmassa
15.30–16.00 Kahvi kokoushuoneessa.
16.00–18.00 Kristuksen hääjuhlaan valmistautuminen

Aiheen tueksi suositellaan etukäteen luettavaksi Raamattua.

Hinta: Koulutuksen hinta on 40 € / henkilö / koulutuspäivä. Hinta sisältää ruoan ja kahvin. Osallistumismaksulla katetaan myös tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 14.12. mennessä.

Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111.
Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi itse maksaen hintaan 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This