Miten usko vaikuttaa sinun elämässäsi?

-raamattukoulutus

18.3.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Miten usko vaikuttaa sinun elämässäsi?

Oikea usko on Jeesus-uskoa,

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. (Joh. 3:16.)

Jeesuksen vaikuttamaa uskoa

Ja uskon kautta hänen nimeensä on hänen nimensä vahvistanut tämän miehen, jonka te näette ja tunnette, ja usko, jonka Jeesus vaikuttaa, on hänelle antanut hänen jäsentensä terveyden kaikkien teidän nähtenne. (Apt.t. 3:16.)

ja Jeesuksen uskoa!

ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni. (Gal. 2:20.)

Rauno Helppi

Rauno Helppi

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva pastori ja lähetyssaarnaaja ja kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Jeesukseen turvaava uskova on aivan eri asemassa kuin jumalaton. Jumalaton elää rajoitettujen ihmisvoimien puitteissa. Jeesus-uskova elää Jumalan rajattomien mahdollisuuksien valossa, sillä kaikki on mahdollista Jumalalle ja Jumalan kanssa!

Jeesus katsoi heihin ja sanoi: ”Ihmisille se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle; sillä Jumalalle on kaikki mahdollista”. (Mark. 10:27.)

Jeesus-uskosta on hyötyä kaikkeen, koska sillä on elämän lupaus, sekä nykyisen että tulevaisen.

Sillä ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä vain vähään; mutta jumalisuudesta on hyötyä kaikkeen, koska sillä on elämän lupaus, sekä nykyisen että tulevaisen. (1. Tim. 4:8.)

Jeesus-uskova elää Jumalan avun runsaudessa

Ja hän on sinun aikojesi vakuus, avun runsaus, viisaus ja ymmärrys; Herran pelko on oleva Siionin aarre. (Jes. 33:6.)

ja Jeesus-voitossa kaikissa tilanteissa.

Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun! (2. Kor. 2:14.)

Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. (Room. 8:37.)

Tule ja omaksu Jumalan selvän sanan perusteella kuinka Jeesus-hallinta taivaallisena laatuna voi läpivärjätä koko elämän kaikki alueet turvallisesti ja kaikkea parantavasti.

”Ja kaikki kansa tahtoi päästä koskettamaan häntä, koska hänestä lähti voima, joka paransi kaikki.” (Luuk. 6:19.)

 

Päivän ohjelma

12.00–12.30 Ylistys ja rukous
12.30–14.00 Pyhässä Hengessä vaeltaminen
14.00–14.30 Tauko (mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti)
14.30–16.00 Mitä merkitsevät pelastava usko, uskon teot ja uskon lahja?

Aiheen tueksi suositellaan etukäteen luettavaksi Raamattua.

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 15.3.2017 mennessä. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

 

Healing Rooms Naantali: Kristillinen rukousklinikka on avoinna

klo 18–20

Akatemian ohjelman jälkeen on tauko, jonka jälkeen on mahdollisuus saada esirukousta Healing Rooms rukousklinikalla, joka avautuu Akatemian jälkeen Kylpylän tiloissa. Naantalin rukousklinikan kotisivuun voit tutustua www.healingrooms.fi

Rukousklinikka on avoin kaikille, mutta vain Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan, itse maksaen 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta 3:nesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Armonalaakson Akatemia/Naantalin kylpylä

Pin It on Pinterest

Share This