Taivasten valtakunnan kansalaisena tässä maailmassa

-raamattukoulutus

20.5.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

”Yhdessä hetkessä muuttui kaikki!” Näin voisi kuvata Paavalin kiitollista kuvausta kirjeessä kolossalaisille.

Kolossan alueella oli mies nimeltään Epafras julistanut evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksen tuomasta pelastuksesta. Sen sanoman kolossalaiset olivat ottaneet vastaan ja muutos oli suuri!

Kolossalaiskirjeen ensimmäisen luvun 12 ja 13 jakeissa hän sanoo:

”kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaisiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan.”

Kyse on siitä muutoksesta, minkä ihminen kokee tullessaan uskoon Jeesukseen! Sitä kutsutaan uudestisyntymiseksi. Jeesus vapahtaa menneestä väärästä arvomaailmasta ja synneistä. Hän alkaa luoda sisimpäämme uudenlaista Jumalan ihmistä. Jumalan sanan totuus tuo vapautta valheellisesta maailmallisesta elämänmuodosta!

Koska, hebrealaiskirjeen sanoman 13:8 mukaan:

Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.

niin yhteys Häneen tuo myös avun kaikkeen. Meidän nykyisyyteemme, menneeseen ja tulevaisuuteemmekin ihan iankaikkiseen elämään asti Jeesus ohjaa omiaan.

Sellaista ihmiselämän todellista tuntemista ei ole kenelläkään muulla kuin Jeesuksella. Hän kaikkivaltiaana ja kaikki tuntevana ja tietävänä vapahtaa suurista ja pienemmistäkin koetuksista meitä elämään elämää Jumalan ikuisessa suunnitelmassa!

Päivän ohjelma

12.00–12.30 Ylistys ja rukous
12.30–14.00 Vapautuminen omasta menneisyydstä
14.00–14.30 Tauko (mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti)
14.30–16.00 Takuuvarma tulevaisuus ikuisuuteen saakka

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 17.5.2017 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

Seminaaripäivän aihealueisiin sopivia raamatunkohtia ovat Jes. 55:1-13, Joh. 8:1-12, 1. Joh. 1:1-10 ja Joh. 14:1-11. Jos haluat tutustua tarkemmin taivasten valtakunnan kansalaisuuteen, suosittelemme lukemaan Paavalin kirjeen kolossalaisille.

Healing Rooms Naantali

Kristillinen rukousklinikka on avoinna klo 18–20

Akatemian ohjelman jälkeen on tauko, jonka jälkeen on mahdollisuus saada esirukousta Healing Rooms rukousklinikalla, joka avautuu Akatemian jälkeen Kylpylän tiloissa. Naantalin rukousklinikan kotisivuun voit tutustua www.healingrooms.fi.

 

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö).

Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This