Hesekielin tuore sanoma tälle kansalle

24.2.2018

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Päivän ohjelma

klo 12:00–13:15 Hesekielin tuore sanoma tälle kansalle
klo 13:15–13:45 Tauko (Café Roma)
klo 13:45–15:00 Rukousta aiheeseen liittyen
(klo 15 jälkeen rukousta tarpeen mukaan)

Hesekielin tuore sanoma tälle kansalle (luvut 12 ja 13)

Tämän ajan Suomen kristityille on hyvin sovitettavissa Raamatun Vanhassa testamentissa olevan profeetta Hesekielin kirjan lukujen 12 ja 13 profetiat! Jumala kutsui profeetan kansan ennusmerkiksi toimimaan niinkuin kansa tuli toimimaan vähän myöhemmin. Tuon kansan temppelistä oli edellisessä luvussa juuri Herran Pyhän Hengen kirkkaus poistunut. Siis Jumalan läsnäolo poistui heidän uskonnollisesta menostaan.

Syitä löytyi siihen monia: kansa oli uppiniskainen suku, heillä oli silmät nähdä, mutta eivät näe. Heillä oli korvat kuulla, mutta eivät kuule. Herra tuli hajottamaan kansan pakanain sekaan muihin maihin. He tulevat syömään leipänsä huolenalaisina ja juomaan vetensä kauhun vallassa. Kansan profeetat, joita nyt tämä luku 13 kuvaa, voidaan sovittaa tämän ajan papistoon ja pastoreihin, hehän välittävät Jumalan suunnitelmia ihmisiä varten.

Profeetat / julistajat eivät olleet Jumalan kutsumia, vaa he julistivat oman henkensä ja ihmisviisauden puheita. Herran käsi nousi valhepuhujia vastaan. Nuo puhujat rakensivat puheillaan seinät, hengelliset rakennelmat ja valkaisivat ne kalkilla. Herra hajottaa seinän jonka he rakentavat ja paljastaa kestämättömän perustuksen. Seinä kaatuu ja valhepuhujat saavat lopun.

Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Minä käyn käsiksi teidän taikasiteisiinne, joilla olette pyydystäneet sieluja niinkuin lintuja, ja revin ne teidän käsivarsistanne ja lasken ne sielut irti – sielut, jotka te olette pyydystäneet – niinkuin linnut. (Hes. 13:20.)

Herra laskee irti sielut – sielut, jotka uskonnollisin puhein ja menoin on pyydystetty – niinkuin linnut. Uskonnolliset tahot ovat valheella murehduttaneet vanhurskasten sydämet, joita Herra ei ole tahtonut murehduttaa. Ne myös ovat vahvistaneet jumalattomain käsiä, etteivät he kääntyisi pahoilta teiltänsä ja saisi elää. Tekstissä Jumala sanoo, että petospuheita ei saa enää puhua. Hän pelastaa ihmiset uskonnollisten käsistä.

Jumala on sulkenut suurimman osan kansasta ulos uskonnollisista menoista, että Hän voisi pelastaa itselleen kansan, jota ei ole pyydystetty uskonnollisuuden ja ihmismielen tuottamien sanomien alaisuuteen, valheen vangeiksi.

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 21.2.2018 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

Raamatun profeetta Hesekielin kirjan lukujen 12 ja 13 sanomaan.

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This