Uskon teot -raamattukoulutus

24.9.2016

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Voimme Jeesuksen seuraajina kutsua itseämme nykyajan opetuslapsiksi. Kysymys tuon asian aitoudesta on uskossa kasvamisen asia. Tietoisuus siitä, että Jeesus on valinnut meidät mukaan opetettaviksi, lisää herkkyyttä olla oppilaana. Alusta lähtien Uuden testamentin opetuslapset viettivät aikaa opettajansa kanssa.

Tuo Jeesuksen kanssa vietetty aika tuo eteemme Herramme antamia tekoja, joissa kokemus, vastuu ja oppiminen ovat mahdollisia. Ihmisenä Jeesus oli riippuvainen taivaallisesta Isästä. Jumalan poikana hän toi esiin Isän antamia sanoja ja tekoja. Jeesus ohjaa samanlaiseen vuorovaikutukseen meitä sanoissa ja teoissa itsensä kanssa. Pyhän Hengen tuoma herkkyys kuulla ja nähdä opettajamme ohjausta; se on tavoite, kasvaa samanlaiseen opetuslapseuteen kuin alussa opetuslapset olivat!

Päivän ohjelma
12.00–13.30 Oikea opetuslapseus.
13.30–14.10 Keittolounas tai salaatti Café Roma’ssa.
14.10–15.30 Jeesuksen lähettäminä maailmaan.
15.30–16.00 Kahvi kokoushuoneessa.
16.00–18.00 Uskon hedelmiä.

Aiheen tueksi suositellaan etukäteen luettavaksi Raamattua.

Hinta: Koulutuksen hinta on 40 € / henkilö / koulutuspäivä. Hinta sisältää ruoan ja kahvin. Osallistumismaksulla katetaan myös tilavuokran kuluja.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111.
Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi itse maksaen hintaan 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This