Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Usko Jeesukseen Kristukseen on taivaallisen Isämme meille antama, elämämme kaikkein kallisarvoisin lahja. Elävien uskovien yhteys mahdollistaa meitä kasvamaan Kristuksen tuntemisen täyden iän määrään.

Jeesuksen Kristuksen täydelliset voitot meitä varten ovat voittoja tätä aikaa ja ikuisuutta varten. Hänen lahjaansa on se, että meille usko syntyi. Hänen lahjaansa on myös se, miten Jeesus ohjaa meitä sanansa avulla uskon alkajana ja kasvattajana.

Päivän ohjelma
12.00–13.30 Uskon synty.
13.30–14.10 Keittolounas tai salaatti Café Roma’ssa.
14.10–15.30 Uskon kasvu.
15.30–16.00 Kahvi kokoushuoneessa.
16.00–18.00 Uskon päämäärä.

Aiheen tueksi suositellaan etukäteen luettavaksi Hepr. 10:32–13:25.

Hinta: Koulutuksen hinta on 40 € / henkilö / koulutuspäivä. Hinta sisältää ruoan ja kahvin. Osallistumismaksulla katetaan myös tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 10.8. mennessä.

Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111.
Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi itse maksaen hintaan 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Koulutukseen ei voi enää ilmoittautua

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This