Tule mukaan pyhityselämään!

-raamattukoulutus

4.2.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä on pyhä elämä? Mitä on pyhitys?

Jeesuksen tuoma kuuliaisuuden ja puhtauden esimerkki ja opetus näkyy evankeliumeissa. Jeesus sanoi Johanneksen evankeliumin 17:sta luvussa:

”He eivät ole maailmasta, niin kuin en minäkään maailmasta ole. Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus. Niin kuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät maailmaan; ja minä pyhitän itseni heidän tähtensä, että myös he olisivat pyhitetyt totuudessa.”

Pyhityselämän tuntemiseen tuo Paavali oman elävän lisänsä seurakuntakirjeissä.

Paavalin kirjeessä 1.Tess.5:23-24:

 ”Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen. Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä.”  Edelleen opetus Paavalin kautta Ef.5:25 -27Miehet, rakastakaa vaimojanne, niin kuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä, että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta, saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton.”

Mitä muuta opimmekaan pyhästä ja pyhitetystä elämästä lauantaina?

Päivän ohjelma

12.00–12.30 Ylistys ja rukous
12.30–14.00 Puhtaudessa eläminen
14.00–14.30 Tauko (mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti)
14.30–16.00 Kuuliaisuuteen sitoutuminen – elämä lähtee sydämestä

Akatemian ohjelman jälkeen on tauko, jonka jälkeen on mahdollisuus saada esirukousta Healing Roomissa, joka avautuu Akatemian jälkeen Kylpylän tiloissa.

Healing Room avoinna

klo 18.30–20.30

Opiskelun hinta muodostuu vain tilavuokrasta ja on 10 €/hlö.

Aiheen tueksi suositellaan etukäteen luettavaksi Raamattua.

Hinta: Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä.  Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 1.2.2017 mennessä

Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111.
Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi itse maksaen hintaan 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta 3:nesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This