Taivasten valtakunta on myös lapsia varten

-raamattukoulutus

29.4.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä tapahtuikaan, kun Jeesus tuli lapsen elämään jo varhain?

Sitä voisi kysyä nytkin monilta, joiden elämässä on toteutunut se, että Jeesus tuli todella mukaan elämään jo lapsena ollessa. Kun olin 6-vuotias, Jeesus kutsui minut omakseen. Herra alkoi vaikuttaa yllättävän paljon lapsen rukousta minulla, ja heti lukemaan opittua sain oman Raamatun. Sen lukeminen tuntui aina niin hyvältä. Nuoruuden välivuosien jälkeen Jeesus kutsui aikuisen uskoon noin 25-vuotiaana, yhtä aikaa vaimoni kanssa. Ihmeellisen uskollinen Jeesus uudisti uskoni!

Raamatussa opetuslapset halusivat estää äitejä ja isiä tuomasta lapsia Jeesuksen siunattavaksi. Heillä oli kai ajatuksena, että nämä Jeesuksen asiat ovat vain aikuisille, ja nyt lapset alkavat häiritä Jeesuksen tärkeitä opetuksia. Tätä, ikävä kyllä, tapahtuu myös nykyajassa.

Jeesus oli kokonaan eri mieltä. Markuksen evankeliumin 10. luvun jakeessa 14 sanotaan:

Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta.”

Jeesus siis tyrmäsi aikuisten mielipiteen. Markuksen evankeliumin 18. luvun alussa hän jopa sanoi, että lapset ovat suurimmat, ja aikuiset ovat samanveroisia heidän kanssaan vasta lastenkaltaisiksi nöyrryttyään.

Siirryin kirkkoherran virasta noin puoleksitoista vuodeksi lapsityöhön Suomen lapsievankelioimisyhdistykseen vuonna 1984. Havaitsin silloin, kuinka lapsi rakastaa Raamatun kertomuksia Jeesuksesta ja haluaa oppia lisää hänestä. Lapsi haluaa myös, että Jeesus antaa hänelle synnit anteeksi ja uskon!

Miten tämä lapsityö voisi nyt auttaa lapsia, perheitä ja seurakuntia? Siitä opetan lauantaina 29.4.2017 klo 12–16 Naantalin kylpylässä. Tervetuloa!

Päivän ohjelma

12.00–12.30 Ylistys ja rukous
12.30–14.00 Lastenkasvatus, jotta he löytäsivät uskon Jeesukseen varhain
14.00–14.30 Tauko (mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti)
14.30–16.00 Lapsen uskon merkitys ja vaikutus kotona ja seurakunnassa

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 26.4.2017 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

Jos haluat tutustua tarkemmin ”taivasten valtakunta” -aiheeseen, suosittelemme lukemaan Raamatun evankeliumia.

Healing Rooms Naantali

Kristillinen rukousklinikka on avoinna klo 18–20

Akatemian ohjelman jälkeen on tauko, jonka jälkeen on mahdollisuus saada esirukousta Healing Rooms rukousklinikalla, joka avautuu Akatemian jälkeen Kylpylän tiloissa. Naantalin rukousklinikan kotisivuun voit tutustua www.healingrooms.fi.

 

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö).

Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This