Miten Raamattu yhdistää uskovat Israeliin?

-raamattukoulutus

8.4.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Jumala teki ikuisen liiton Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Se koskee heitä, heidän sukujansa ja Jumalan valitsemaa kansaa, Israelia! Samoin Jumala antoi heidän kauttaan lupaukset kaikkien sukukuntien ja kansojen osaksi tulevista siunauksista. Tämän voimme löytää Raamatusta 1. Mooseksen kirjan 12. luvusta eteenpäin.

Jumalan sana osoittautuu täysin paikkansa pitäväksi Israelin suhteen. Jesaja, Jeremia ja Hesekiel profetoivat näitä Jumalan lupauksia kansalle yli 2500 vuotta ennen niiden täyttymistä! Israelin kansan ja valtion synty oli sanassa luvattu, samoin juutalaisten paluu kaikkien kansojen seasta takaisin maahansa, lisäksi Israelin muuttuminen karusta autioituneesta maasta kuin Eedenin puutarhaksi!

Israelille ja koko ihmiskunnalle tärkeimmät profetiat Jumala on antanut kansansa, Israelin, profeettojen kautta. Jumala on ilmoittanut profeettainsa kautta pojastaan Jeesuksesta Kristuksesta, joka tuli maailmaan pelastamaan ihmiset. Synnin tähden Jumalasta erilleen joutuneet ihmiset piti saattaa takaisin hänen yhteyteensä. Ja Jeesukseen uskomalla ihmiset pääsevät siihen.

Päivän ohjelma

12.00–12.30 Ylistys ja rukous
12.30–14.00 Miten Israel on erilainen kuin muut kansat?
14.00–14.30 Tauko (mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti)
14.30–16.00 Tulisiko uskovan elää Israelin rinnalla ja miten?

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 5.4.2017 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

Jos haluat tutustua tarkemmin Israel-aiheeseen, suosittelemme lukemaan Roomalaiskirjeen luvut 9, 10 ja 11.

Voit myös lukea Petteri Haipolan kirjoituksen Raamatun alkulähde. Vaikkei kirjoitus sinällään liity Armonlaakson akatemiaan, se on hyvä johdanto Israel-aiheeseen.

Healing Rooms Naantali

Kristillinen rukousklinikka on avoinna klo 18–20

Akatemian ohjelman jälkeen on tauko, jonka jälkeen on mahdollisuus saada esirukousta Healing Rooms rukousklinikalla, joka avautuu Akatemian jälkeen Kylpylän tiloissa. Naantalin rukousklinikan kotisivuun voit tutustua www.healingrooms.fi.

 

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö).

Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This