Armonlaakson akatemia järjestää koulutuspäiviä Naantalin kylpylässä

 

Mitä on Ikuisuuden rajan tuolla puolen? Taivas vai Helvetti?

Taivas ja/ tai helvetti, ihmisen ikuisuus, uskoakko niihin vai tyytyäkkö naturalistiseen tulkintaan, että mihin kaatuu siihen maatuu. Miksi helvettiin pitäisi uskoa? Tai miksi tavoitella taivasta, jonka kristinusko lupaa uskollisille. Tule mukaan tutkimaan aihetta ja rakentumaan yhteisessä uskossa, Armonlaakson akatemian koulutuspäivässä lauantaina 13.10.2018

lue lisää

Minun armossani on sinulle kylliksi

Riittäkö armo, vai tarvitaanko jotain enemmän? Mikä on armon osa uskovan elämässä? Syksyn ensimmäinen akatemian koulutus keskittyy armoon ja sen kokemiseen. Osana koulutusta tutustutaan armolahjoihin käytännössä.

lue lisää

Aiemmat koulutukset

26.5.2018 Armolahjat V

Kevään viimeisessä Akatemiassa katsotaan yhdessä, kuinka tärkeä on Pyhän Hengen osallisuus uudestisyntyneen seurakunnan elämässä. Meillä on lupaus seurakunnan ennalleen asettamisesta. Hän johdattaa meitä, kun me kuljemme rukoillen. Tervetuloa!

12.5.2018 Armolahjat IV

Jeesuksen seuraajille on tärkeää päästä yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa. Tule rakentumaan yhdessä Sanan äärelle!

28.4.2018 Armolahjat III

Pyhän Hengen vaikuttaman elämän todellisuus meissä on tärkeä jokapäiväisessä vaelluksessamme Jeesuksen opetuslapsina.

14.4.2018 Armolahjat II

Mitä oliskaan uusi elämä Jeesuksen kanssa tästä eteenpäin? Mitä niin sanottu uudestisyntyminen on? Uusi luomus meissä on niin pyhä ja yksin Isän armostaan antama, että tuon lahjan suuruutta ei voi tyhjiin ammentaa edes viidellä kerralla. Samoin Pyhän Hengen elämä meissä. – Tule mukaan nyt tähän toiseen jaksoon!

24.3.2018 Armolahjat

Toivoisitko omaavasi armolahjoja? Tunnetko armolahjojen antajan, Jumalan, taivaallisena Isänäsi sekä hänen poikansa, Jeesuksen Kristuksen, henkilökohtaisena pelastajanasi? Ja totteletko mielelläsi Herran hengen johdatusta hänen sanansa kautta jokapäiväisessä elämässäsi? Oletko tietoinen siitä, että kenellä on todellinen hallintavalta Sinun omassa elämässäsi?

10.3.2018 Elia Karmel-vuorella

Näyttää siltä, että Herra on säästänyt kaiken uskonnollisuuden ja voimattomuuden ulkopuolelle suurimman osan kansastamme. Herätyksen voivat saada nämä Herran säästämät, joille Pyhä henki vaikuttaa Jeesuksen seuraamisen elämäntavat käytännöllisinä, ilman kuolleita muotoja.

24.2.2018 Hesekielin tuore sanoma tälle kansalle

Kun Pyhä Henki avaa profeetallista sanaa meille, me olemme niiden Jeesuksen todistajien ketjussa, joista ylösnoussut Jeesus puhuu, Apt. 1:8. Meillä on Jeesuksen todistus. Jeesuksen todistus on profetian henki, Ilm.19:10.

27.1.2018 Pyhä ja puhdas elämä

Mitä tarkoittaa puhdas ja pyhä elämä Jeesuksen opetuslapselle käytännössä? Kuinka voidaan viettää ehtoollista kelvollisesti syöden?

4.11.2017 Ristin sanoma

Kristuksen risti, osa 2. Tässä lähestymme aiheita, miten ristin sanoma tuo sovituksen uskon kautta Jeesukseen. Saamme käsityksen ikuisen elämän perustan rakentumisesta jo täällä. Voiton sanoma liittyy kaikkeen siihen, mitä Jeesus teki – ja hän hallitsee kaikkivaltiaana – olemme Voittajan puolella!

14.10.2017 Usko Kristukseen!

Kristuksen risti, osa 1. Tahdomme mennä Kristuksen ristin sanomassa ja uskossamme entistä syvemmälle. Uskon niin, että opimme kaikki tärkeitä asioita uskon vahvistumiseksi. Tutkimme nyt sitä, miten pelastava usko syntyy. Erilainen lähestymistapa uskolle löytyy, kun tarkastelemme uskoa Jeesuksen ristinkuoleman kautta. Uskon tarkoitus on myös kasvaa Kristuksen tuntemisen täyden iän määrään! Ja edelleen opimme jotain peruuttamatonta uskon päämäärästä. Tervetuloa mukaan!

23.9.2017 Jeesus Uudessa testamentissa

Elävä Kristus Raamatussa, osa 2. Jeesus tunsi profeetalliset kirjoitukset ja selittää vertauksia, mm. Luukkaassa: “Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa?” Apostolit ovat Jeesuksen todistajia, mm. Room. 10:13: “Sillä ‘jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu’.” Tule kuulemaan ja näkemään kuinka Raamattu avautuu, ja kokemaan kuinka Jeesus avaa ymmärryksemme käsittämään kirjoituksia tänään!

2.9.2017 Profetioiden Messias Vanhassa testamentissa

Elävä Kristus Raamatussa, osa 1. Ylösnoussut Jeesus sanoi opetuslapsilleen: ”Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa”. Tulethan kuulemaan ja oppimaan, mitä Jeesus sanoi ja tarkoitti!

12.8.2017 Elämä ylhäältä tulee Jumalan sanasta

Elämän leipää tarvitsemme ”kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus,” (Ef. 4:13–15).

Kesätauolla

Olemme kesätauolla. Hengähdä Sinäkin. Akatemian koulutus jatkuu taas syksyllä 2017.

20.5.2017 Taivasten valtakunnan kansalaisena tässä maailmassa

Mitä on elää taivasten valtakunnan kansalaisena tässä maailmassa? Miten se eroaa käytännössä entisestä elämästä ja kuinka se tulee esille arjessa? Tule oppimaan mitä Jumalan sanasta on löydettävänä avaimiksi, jotta voisit yhä enenevässä määrin omaksua niitä ja saada Jumalan pyhän hengen apua ja ohjausta uskon kautta Kristukseen, vaeltaaksesi tietoisena uudesta kansalaisuudestasi tässä ajassa.

29.4.2017 Taivasten valtakunta on myös lapsia varten

Jeesus sanoo: ”Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan.” (Matt. 18:3.) Mitä on lasten kaltaisuus? Tule, opi ja ylläty! Kouluttajana on Oiva Salli. Ilmoittaudu mukaan!

8.4.2017 Miten Raamattu yhdistää uskovat Israeliin?

Armonlaakson akatemian koulutuksessa tutkimme Vanhan testamentin lupauksia koskien Israelia. Jumala sanoo Abrahamille: ”Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki maan sukukunnat” (Apt. 3:25). Kouluttajana on Oiva Salli. Ilmoittaudu mukaan!

18.3.2017 Miten usko vaikuttaa sinun elämässäsi?

Haluaisitko uskon vaikuttavan enemmän omassa elämässäsi? Tule ja omaksu Jumalan selvän sanan perusteella kuinka Jeesus-hallinta taivaallisena laatuna voi läpivärjätä koko elämän kaikki alueet turvallisesti ja kaikkea parantavasti. Kouluttajana on Rauno Helppi. Olet sydämellisesti tervetullut! Tuo ystäväsikin!

25.2.2017 Rukous Raamatun lupausten pohjalta

Oletko koskaan rukoillut Raamatun lupausten pohjalta? Onko rukouselämäsi aiheiden etsimistä ja väkinäistä vääntämistä? Raamatun lupaukset kuuluvat jokaiselle uskovalle, niiden varassa elämä muuttuu Jumalan uskollisuuden ja rakkauden kantamaksi. Tule oppimaan Raamatun lupauksista ja siitä, miten voit rakentaa rukouselämäsi niiden varaan.

4.2.2017 Tule mukaan pyhityselämään!

Heprealasikirje kehoittaa meitä: Pyrkikää pyhitykseen, sillä ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Jumalaa! Pyhitys on siis oleellista uskovan elämälle ja toivolle. Mitä pyhitys on ja miten voit elää pyhää elämää? Tule ottamaan selvää ja kokemaan uskovien yhteyttä.

14.1.2017 Mitä on elävän Jumalan tunteminen?

Mitä on elävän Jumalan tunteminen? Se on kysymys, jota jokaisen kristityn tulisi kysyä, kunnes on löytänyt vastauksen. Elävän Jumalan tunteminen on syvimmiltään koko pelastuksen ydin ja olemus. Tule mukaan akatemian opetukseen ja kokemaan yhdessä muiden kanssa elävän Jumalan läsnäoloa.

17.12.2016 Kristuksessa asetettu taivaallisiin

Mitä on olla pyhä pahassa maailmassa, mitä tarkoittaa se, että meidät on asetettu Kristuksessa taivaallisiin? Näitä ja muitakin kysymyksiä käsitellään koulutuksessa, jossa sanaa avaa kokenut Herran palvelija. Tule mukaan oppimaan sanan aarteista.

26.11.2016 Uskossa valvominen ja valvomattomuus

Valvova uskova odottaa Herraansa. Hänelle Herra ei tule kuin varas yöllä; sen sijaan hän on valmis lamppunsa kanssa huudon kuuluessa: Katso ylkä tulee! Mitä valvominen oikeastaan on? Tule ja opi sanan ravitsevia syvyyksiä yhdessä muiden valvovien uskovien kanssa, kokeneen kouluttajan johdolla.

12.11.2016 Akatemia special: Mayday! Eurooppa kutsuu

Armonlaakson akatemia special: Mayday! Eurooppa kutsuu -seminaari. Seminaarissa puhujana Päivi Heikkilä King´s Ministries. Ohjelmassa kaksi tilaisuutta: klo 16.00 Suomen kutsu Eurooppaan ja klo 18.00 Jumalan kutsu Sinulle.

5.11.2016 Jumalan valtakunta ja maailma

Mikä on Jumalan valtakunta: miten se eroaa maailmasta? Ennenkaikkea, mitä on elää Jumalan valtakunnan kansalaisena tässä ajassa? Tule syventämään käsityksiäsi Jumalan valtakunnasta kokeneen ohjaajan johdolla.

15.10.2016 Uskon taistelut

Mitä ovat uskon taistelut? Minkälaisiin haasteisiin usko joutuu vastaamaan? Uskovalla on aina enemmän tai vähemmän taistelua niin maailman, synnin kuin oman lihansakin kanssa. Tule oppimaan muiden kokemuksista ja kokeneen sanan palvelijan opetuksesta.

24.9.2016 Uskon teot

Raamatun mukaan usko ilman töitä on kuollut. Opetuslapseus taas johtaa siihen, että vaellamme edeltä valmistetuissa teoissa. Tule oppimaan mitä tämä kaikki tarkoittaa.

3.9.2016 Kristuksen ristin sanoma

Kristuksen ristin sanoma on kaiken kristillisen uskon keskeisintä ydintä. On tärkeä, että jokainen uskova ymmärtää Ristin sanoman oikein.

13.8.2016 Usko Kristukseen

Usko Jeesukseen Kristukseen on taivaallisen Isämme meille antama, elämämme kaikkein kallisarvoisin lahja. Elävien uskovien yhteys mahdollistaa meitä kasvamaan Kristuksen tuntemisen täyden iän määrään.

Pin It on Pinterest

Share This