Kristuksen ristin sanoma 3.9.2016

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Suuri ja ainutkertainen Jumalan rakkaus tuli julki kaikkia varten, kun Jumala lähetti poikansa ihmiseksi. Jeesus tuli vapahtajaksi synnistä, pimeyden voimista ja kuolemasta. Jeesus tuli tuomaan täyden sovituksen ihmisen ja Jumalan välille. Me saamme uskoa ja luottaa aina hänen työnsä voimaan meitä varten!

Jeesuksen Kristuksen ristin sanoma on todellinen ja kestävä perustus uskollemme. Hänen luokseen on aina mahdollista tulla, koska hän on täynnä armoa ja totuutta. Hänen täysi voittonsa Golgatan ristillä on voitto ja armahdus synnistä, sairaudesta ja pahan voimista. Ylösnousemuksessa kuolleista hän on jo voittanut kuoleman!

Armonlaakson akatemian pääkouluttajana ja ohjaajana on Oiva Salli. Tämän tapahtuman opetusvastuussa Ilmari Ruuhisalmi.

Kristuksen ristin sanoma

12.00–13.30 Sovitus.
13.30–14.10 Keittolounas tai salaatti Café Roma’ssa.
14.10–15.30 Perusta.
15.30–16.00 Kahvi kokoushuoneessa.
16.00–18.00 Voiton sanoma.

 

Hinta: Koulutuksen hinta on 40 € / henkilö / koulutuspäivä. Hinta sisältää ruoan ja kahvin. Osallistumismaksulla katetaan myös tilavuokran kuluja.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111.
Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi itse maksaen hintaan 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Ilmari Ruuhisalmi

Ilmari Ruuhisalmi

Kouluttaja

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This