Minun armossani on sinulle kylliksi

29.9.2018

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Päivän ohjelma

klo 12:00–12:30 Rukous ja ylistys
klo 12:30–13:15 Minun armossani on sinulle kylliksi
klo 13:45–14:15 Kahvitauko
klo 13:45–15:00 Esirukous ja armolahjaopetus käytännössä

Miten kukaan synnintekijä voi saada anteeksi tekojaan, kun itse ei voi asioitaan usein ollenkaan korjata? Jumalalla on hyvin tehty ja suunniteltu korjaustarjous, joka auttaa syyllisen Rakastavan Jumalan, taivaallisen Isämme täyteen suunnitelmaan sisälle.

Johannes opetuslapsi kuvaa Jeesusta evankeliumin ensimmäisessä luvussa: ”Me katselimme Hänen kirkkauttaan mikä ainokaisella Pojalla on Isältä, ja Hän oli täynnä armoa ja totuutta. Siis lähinnä Jeesusta ollut opetuslapsi Johannes kuvaa Jeesusta: ”Täynnä armoa olevaksi”. Se armo ei ole mikään halpa armo. Se tulee todeksi, kun totuus asioissa paljastuu armon yhteydessä. Tulee taju ja ymmärrys, totuuden pohjalta armo vasta tulee vapauttavaksi anteeksi annoksi syntejään tunnustavalle.

Samassa evankeliumissa kolmannessa luvussa sanotaan: ”Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että lähetti ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Edelleen kohta jatkuu: ”Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan että maailma pelastuisi Hänen kauttansa.”

Johannes Kastaja kuvasi Jeesusta sanomalla: ”Katso Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin. Samoin profeetat profetoivat jo Vanhassa Testamentissa, kuinka Jeesus on syntisten Vapahtaja. – – – Syvennymme lauantaina siihen, mikä on armon todellinen arvo ja hinta Jumalan pelastussuunnitelmassa

Muista ilmoittautua!

Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 26.9.2018 mennessä. Ilmoittautuminen vaaditaan koulutuksen järjestämisen onnistumiseksi. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Tutustu ennakkoon

  • Room.3 
  • Matt. 6:9-18

Kylpylään edullisesti Akatemian jälkeen

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan. Hinta on 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantalispa.fi Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta kolmannesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

 

Pin It on Pinterest

Share This