Mitä on elävän Jumalan tunteminen?

-raamattukoulutus

14.1.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä on elävän Jumalan tunteminen?”
Jeesus sanoo: ”Tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.” – Tästä ymmärrämme, kuinka meillekin Jumalan tunteminen Jeesuksen tarkoittamalla tavalla  = iankaikkinen elämä meille! – Siitä meillä on nyt mahdollisuus oppia yhdessä taivaallisen Isämme lapsina. Jeesus on Opettajana ja me Pyhän Hengen avulla opetettavina.

Päivän ohjelma

klo 12.00 – 12.30 Ylistys ja rukous

klo 12.30 – 14.00 Onko elävä yhteys Jumalaan mahdollinen? Ja miten?

klo 14.00 – 14.30 Tauko (ja mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti)

klo 14.30 – 16.00 Miten voisi toteutua uskonyhteys elävänä ihmisten välillä?

Akatemian ohjelman jälkeen on tauko, jonka jälkeen on mahdollisuus saada esirukousta Healing Roomissa, joka avautuu Akatemian jälkeen Kylpylän tiloissa.

Healing Room avoinna

klo 18.30 – 20.30

Opiskelun hinta muodostuu vain tilavuokrasta ja on 10 €/hlö.


Aiheen tueksi suositellaan etukäteen luettavaksi Raamattua.

Hinta: Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä.  Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä torstaihin 12.1.2017. mennessä.

Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111.
Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi itse maksaen hintaan 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta 3:nesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This