Rukous Raamatun lupausten pohjalta

-raamattukoulutus

25.2.2017

Seminaarityöskentelyä
ja käytännön harjaantumista

Koulutus alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tuntuu, kuin Jumalan taivas olisi kokonaan auki! Lupausten ansiosta kaikki on valmiina Jeesukseen uskovaa ihmistä varten. Olen monesti ihmetellyt, kuinka paljon Raamatussa on lupauksia elämää varten.

Opi kohdistamaan rukouksesi Sanan todellisuuteen uskossa ja toivossa! Jumala luo sanansa voimalla lupaukset elämäksi. Lupauksillaan Jumala hoitaa kaikkea, mitä elämään kuuluu. Tule oppimaan!

Kun Jumala kertoi Moosekselle nimekseen Jahve, se on suomeksi ”Minä olen”, niin hän on läsnä sanansa lupauksissa menneisyydessämme, nykyisyydessämme ja tulevaisuudessamme!

Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon. Jer. 29:11–13. ”Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. Te etsitte minua ja löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne.”

Jeesus on kaikkivaltias, ja hän opetti ja opettaa käytännössä opetuslapsilleen nimensä voiman tähden rukoilemaan Isää, ja Isä kuulee ja vastaa!

 

Päivän ohjelma

12.00–12.30 Ylistys ja rukous
12.30–14.00 Taakkojen alta kohti Jeesuksen antamaa lepoa
14.00–14.30 Tauko (mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti)
14.30–16.00 Raamatun kohtia rukoilijalle tervehtymiseksi

Aiheen tueksi suositellaan etukäteen luettavaksi Raamattua.

Hinta: Koulutuksen hinta on 10 € / henkilö / koulutuspäivä. Osallistumismaksulla katetaan tilavuokran kuluja. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä keskiviikkoon 22.2.2017 mennessä.

Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/armonlaaksonakatemia

Koulutuksen yhteyshenkilö on Oiva Salli, puh. 041 441 8111. Jos on kysyttävää, soita Oivalle. Tilaa ryhmään on varattu 30 henkilöön asti. Ota mukaan Raamattu ja muistiinpanovälineet.

 

Healing Rooms Naantali: Kristillinen rukousklinikka on avoinna

klo 18–20

Akatemian ohjelman jälkeen on tauko, jonka jälkeen on mahdollisuus saada esirukousta Healing Rooms rukousklinikalla, joka avautuu Akatemian jälkeen Kylpylän tiloissa. Naantalin rukousklinikan kotisivuun voit tutustua www.healingrooms.fi

Rukousklinikka on avoin kaikille, mutta vain Armonlaakson akatemian koulutuksiin osallistuville on varattu mahdollisuus virkistäytyä sauna- ja allasosastolla koulutuksen päätteeksi alennettuun hintaan, itse maksaen 15 € / henkilö (norm. lauantai 24 € / hlö). – Kylpylän hoitoja on saatavilla ennakkotilauksesta kaikkina viikonpäivinä. Tutustu mahdollisuuksiin www.naantali.spa.fi
Kylpylästä voi tiedustella majoitusta omakustanteisesti, koulutukseen ei sisälly majoituspalveluita.

Pysäköinti Kylpylän parkkipaikalla on maksullista, tosin maksu alkaa vasta 3:nesta tunnista, 2 ensimmäistä pysäköintituntia ovat ilmaisia.

Oiva Salli

Oiva Salli

Kouluttaja

Eläkkeellä oleva entinen Muurlan kirkkoherra ja kokenut Sanan julistaja, joka on palvellut useissa maissa, Herran johdatuksen mukaan.

Akatemian sijainti

Pin It on Pinterest

Share This